More than friends... less than lovers



Titlul spune deja multe. Nici nu stiu ce ar trebui sa mai spun/sa mai exprim/ expun/ descriu/povestesc or whateva'.

Probabil o sa fie o alta postare din aceea de ,,suflet'' cum va place voua sa le numiti pe astea. Sau nu.

Probabil iar o sa o dau in bara incercand sa spun ce ma deranjeaza, in speranta ca, poate cine stie, cuiva ii va pasa/ va intelege/ accepta, dar sincer, stiu ca nu prea e asa. Asa ca ma mint, iar.

Probabil ca 99% dintre persoanele care vor citi aceasta postare isi vor da seama despre ce/cine este vorba. Acel 1% va ramane indiferent. Dar, DAR, poate ca ma insel si va da click atunci cand imi va vedea pentru a 1294375 oara la status mirobolantul meu blog si isi va da cu pumnii in cap cand va citi o alta postare de ,,suflet'' patetica si jenanta.

Doar ca pana acum, nu prea am spus nimic concret si ma invart in jurul subiectului. Ca de obicei. Spre deosebire de tine- surpriza!!!- nu pot sa fiu directa.

Asa ca voua, celorlalti va transmit o stare confuza, de incertitudine. Asa ma simt si eu acum. Ma bucur ca macar sentimentul asta pot sa il transmit asa de bine. Fiecare cu ce poate, pai nu?!?

As vrea ca macar o data in viata sa fiu absolut sigura de ceva, in afara de faptul ca prostia omeneasca e infinita....

O data in viata as vrea...as vrea sa-i cunosc gandurile, si daca ar fi cu putinta, sa le deslusesc pe ale mele.

O data in viata as vrea sa spun lucrurilor pe nume, si nu pe ocolite, mai ales genul asta de lucruri.

Dar nu, nu se poate. De ce? Dumnezeu stie.

Si iar imi reuseste sa fiu ermetica pentru cei din exterior. Al dracului de bine. Si indecent de evidenta, pentru cei din interior. Din nou, al dracului de bine.

Cu siguranta insa, stiu ca ma aflu undeva la mijloc pe segmentul asta idiot al...cum ii spuneti voi...dragoste? Sau ce naiba se presupune ca e asta, pentru ca eu am ajuns la concluzia ca nu exista asa ceva, decat daca cuvantul iubire e sinonim cu confuzie, dureri de cap, indigestie, indispozitie siiiiiii ...cred ca atat. Era culmea sa mai fie ceva. Oricum, promit ca nu va dezamagesc si in caz ca mai aflu un sinonim o sa il scriu aici, nu de alta, dar poate cineva chiar imi citeste aberantele mele ganduri...si atat de banale pentru banala perioada de tranzitie prin viata. Adolescenta. Cred.

Am aberat si am aberat si am aberat. Sa stiti ca am pornit de la o cu totul si cu totul alta idee dar uite unde am ajuns. Oaaaaaaaaaau!!! Ce super. Ups, asta nu cred ca imi apartine.

Citind ce am scris realizez ca titlul deja nu se mai potriveste. Dar il las sa fie acolo. Poate trezeste interesul cuiva.

Titlul reflecta realitatea. Textul este doar oglindirea mintii mele prolixe. Pentru ca asta a devenit in ultimul timp.



Neither friends nor lovers. What the **** are we? ...

Raluca Băceanu

Comentarii

New Sensations a spus…
Nu te grabi sa crezi ca droagostea exista. Aici ma refer strict la cele doua personaje subintelese din titlu'.
Nu iti hrani durerile de cap, daca inca nici tu nu stii ce se intampla cu tine. Spun asta, fiindca te stiu atat pe tine, cat si pe el.
Atat de multe pronume... acapareaza tot farmecul sentimentului scris. Poate ca asta facem noi oamenii, atunci cand vrem sa fim clari...prin aparenta unei enigme...ascundem afectivitatea prin detalii nesemnificative atunci cand e vorba de doar doua persoane. Hmm poate chiar una. Tu esti ceea care controleaza, ti-am mai zis eu. Nu degeaba se zice ca "Dragostea trece prin stomac"
Raluca e stomacul, iar in acelasi timp prin ratiune - creierul-. Digeri ceea ce vrei si e compatibil cu tine.

Gazgauta mea preferata >:D<

Postări populare de pe acest blog

Cum să ai grijă de un pui de porumbel

Agonie şi extaz - păreri şi citate preferate

De ce fac maratoane Harry Potter când sunt tristă sau singură?