CRITICILE NEFAVORABILE SUNT BUNE

"Pentru a fi memorabile, lucrarile dumneavoastra trebuie sa fie unice. Nimeni nu a mai creat asemenea lucrari vreodata si nimeni nu va mai putea sa le copieze. Daca lucrarile dumneavoastra sunt extraordinare, oamenii vor incerca sa le copieze, dar nu vor reusi niciodata. Fiti dumneavoastra insiva si fiti buni in ceea ce faceti, sau fiti la fel ca restul lumii si veti fi uitat.
Din cauza ca lucrarile bune sunt unice, vor fi asa cum nimeni nu a mai vazut vreodata. Si din cauza ca nu sunt familiare, aproape toata lumea le va uri. De aceea aveti nevoie sa fiti sinceri cu dumneavoastra insiva si va trebui sa ignorati criticii.

Criticile nefavorabile sunt bune. Daca nu primiti critici nefavorabile inseamna ca ati creat lucruri deja depasite. Dar daca dumneavoastra va place sa creati astfel de lucruri, nu e nici o problema. Faceti ce doriti, insa fiti cel mai bun in ceea ce faceti.
Prin definitie, lucrarile inovatoare trebuie sa fie diferite de tot ceea ce a fost realizat pana atunci. Totusi, doar pentru ca un lucru este diferit nu inseamna ca este o dovata de creativitate. Puteti sa cititi orice revista de publicitate si o sa puteti sa vedeti sute de reclame care sunt diferite, dar care nu sunt creative sau memorabile in vreun fel."


Hmm...deci, tot raul spre bine .:D

Raluca Băceanu

Comentarii

New Sensations a spus…
"Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani: prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie."

tu ai doar o singura obligatie fata de personalitatea ta, si anume sa decizi cine ti-e dusman asta daca tu chiar crezi ca exista.

contracarez dusmania tot cu o afirmatie de-a lui Plutarh
"Omul superstiţios se teme de orice: de uscat şi de ape, de văzduh şi de cer, de întuneric şi lumină, de zgomot şi linişte, el se teme chiar şi de un vis."

Tu esti o fata, acum boema cum spui si tu, sper ca asta nu iti micsoreaza capabilitatea de a intelege ceva mai real. Asa ca dezvolta mai bine raul ala spre bine prin vointa realista.

felicitari pentru carte. astept una cu o poveste ireala, totusi viata se poate citi si prin ochi (e adevarat ca nu toti pot sa faca asta dar exista, si tot ei vor fi curiosi sa citeasca macar o pagina, fie ea pagina 26 sau 73)
Ioana Ionescu a spus…
Felicitari pt carte!!!
Esti cea mai buna.
Nu multe/multi adolescenti ar fi putut face asta...

Postări populare de pe acest blog

Cum să ai grijă de un pui de porumbel

Agonie şi extaz - păreri şi citate preferate

De ce fac maratoane Harry Potter când sunt tristă sau singură?