sâmbătă, 12 septembrie 2009

Ciudat...

Ciudat.Ciudat cum deja s-a scurs vacanta.Ciudat ca nici nu am simtit luna august si jumatatea asta de septembrie.Si mai ciudat e ca sunt cam stresata, secata.Ciudat e ca atunci cand sunt suparata simt nevoia sa fac ceva, sa scriu.

Ciudat e ca imi e frica de cum o sa mearga vanzarile pentru cartea mea "Calatorie prin mintea unei adolescente". Ciudat e ca stiu ca imi voi pierde prieteni din cauza asta dar voi castiga altii. Ciudat e ca ma simt si plina de forta. Ciudat e ca vreau sa ma apuc de canto, si mai ciudat e ca da, vreau sa cant si la chitara si ca bass-ul il las pentru Alex.

Ciudat. Foarte ciudat este ca realizez din ce in ce mai mult ca pot practica orice domeniu ...legat de arta. Ciudat e ca imi place sa pictez, ciudat e ca imi place -mai nou- sa cant chiar din voce, ciudat e ca imi astern pe hartie ideile pentru viitoarele mele carti, ciudat e ca VREAU SA FAC PREA MULTE LUCRURI! Ciudat e ca imi dau seama ca un artist desavarsit practica orice arta. Ciudat e ca asta ma face o artista adevarata. Ciudat e ca nu sunt narcisista totusi. Ciudat e ca lumea deja a inceput sa ma iubesca dar si sa ma urasca.

Ciudat e ca iar am inceput sa ascult Nirvana. Amplifica oarecum starea mea dezolanta..si imi place.

Ciudat e ca...da, cum credeai, totul e ciudat. De ce? ...Pentru ca viata e ciudata. Aaa, da , si pentru ca sunt o ciudata.

Raluca Băceanu

1 comentarii:

Jo spunea...

Eram la tine cand ai scris asta...Ce vremuri...Vacanta, free time.
A fost cea mai misto vacanta ever.Am avut de toate:clipe de fericire, de extaz, nemultumiri dezamagiri, betii :))) ,cadouri;) ,un amalgam de sentimente.
A fost perfect.Cea mai mijto amintire sa ramana poza aia de la GreenFest cu toti 6...geniala

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Moon Phase