Noaptea imi pune ordine in idei….care idei? :))


Nu obisnuiesc sa scriu de doua ori in aceeasi zi, dar astazi o voi face. Aseara am incercat sa ma culc devreme. Cand fac asta de obicei adorm in vreo 2 ore. Destul timp ca sa imi pun ordine in minte. Ce nu ma lasa sa dorm? Nu grijile :)), eu nu am asa ceva , inca , ci gandul la ce pot sa mai scriu pe blog. Aveam atatea imagini si idei in minte incat puteam sa jur ca visez, doar ca nu visam. Pe de-o parte gandul la postul precedent, pe de-o parte…. Ioa cand citesti urmatoarele randuri asigura-te ca scaunul pe care stai este fix :)).


VREAU SA SCRIU O CARTE! Stiu ca suna ca si cum as fi tipat, dar da, chiar vreau sa fac asta. Sunt satula parca sa scriu cu lingurita din ideile mele aici, intr-un spatiu unde toata lumea si nimeni pot vedea ce scriu. Fiecare cuvant imi este criticat aici, si stiu ca doar o persoana, pardon doua – te uitasem Amy- apreciaza in loc sa subestimeze gandirea mea.

Pe cand, daca scriu o carte, nu poti lua fiecare cuvant la rost, exista metafore, si nu totul se refera la viata reala. Deja am toata cartea in minte, stiu ce vreau sa scriu . Stiu un titlu potrivit si mai ales stiu un lucru de care sunt deja mandra. Tie Ioa si Amy o sa va placa la nebunie ce am de gand sa scriu.

Cine dracu’ ma publica pe mine? Nu va faceti griji-daca va faceti- totul o sa mearga . Pana la sfarsitul anului vreau sa o public . Trebuie sa reusesc pentru ca asta vreau cu adevarat. Voi pune in aplicatie un principiu, si anume legea atractiei-Amy stii ce vreau sa spun – si altceva nu va mai spun.


P.S : Ioa , cartea o sa fie mai ceva ca “Douazeci si ceva” dar oarecum vor semana. Nu are cum sa nu iti placa. Si acum Doamne ajuta! ^:)^

Raluca Băceanu

Comentarii

Ioana Ionescu a spus…
Mai ceva ca 20 si ceva...Sunt sigura..Doar esti verisoara mea:D:D:D:
Abia astept.Succes!(sau succesuri made by EBA)

Postări populare de pe acest blog

Cum să ai grijă de un pui de porumbel

Agonie şi extaz - păreri şi citate preferate

De ce fac maratoane Harry Potter când sunt tristă sau singură?