What DarkMuse wants from a guy…



DarkMuse apreciaza atat fizicul cat si psihicul , insa nu ramane indiferenta nici la hobby-urile sau obiceiurile unui baiat.

Lui DarkMuse ii este de ajuns sa vada respectivul baiat la fata si sa isi dea seama –uneori partial ,alteori total- ce fel de stereotip este. Asta nu o va face superficiala , ea citeste mimica fetei, gesturi si poate intui ce gandesti.

DarkMuse este genul de fata careia ii plac baietii destul de inalti care arata bine. Dupa DarkMuse, un tip arata bine daca are parul lung sau cel putin pana la umeri. Ii plac ochii verzi sau albastri dar se da in vant dupa cei negri.Nici cei cu ochi caprui nu o dezgusta. Ii place sa creada ca dincolo de ochi se afla sufletul si de aceea nu va aprecia niciodata un baiat care nu se uita in ochii ei pentru ca e sigura ca i-ar ascunde ceva. Asadar, ii plac ochii expresivi. Culoarea parului nu prea conteaza desi in minte va avea vesnic un baiat brunet cu ochii verzi si un ten deschis.

Un alt aspect important este ca baiatul sa aiba un stil vestimentar pe gustul lui DarkMuse , la o adica un stil lejer :tricou –cu formatie sau simplu- ,jeansi si in picioare bocanci ,skateri sau conversi. DarkMuse apreciaza ca baietii sa aiba macar putin gust in ceea ce priveste vestimentatia. DarkMuse prefera ca baietii sa poarte pantaloni lungi si nu 3 sferturi , pentru ca , crede ea, bermudele sunt asociate cu o fire care nu e capabila sa ofere multe . Nu ii plac nici tricourile stramte, pentru ca dau un aer gigolo oribil.

DarkMuse prefera culorile inchise si nu suporta baietii care poarta roz sau oricare alte culori inrudite cu roz-ul .

DarkMuse gaseste atractivi baietii cu tatuaje sau pierce dar mai crede despre ei ca sunt poate prea dornici sa fie unici, rezultand de fapt , ca sunt banali. Deci, mai bine fara. In schimb DarkMuse vede in baietii cu ochelari , firi usor timide insa puternice si cu simtul umorului.

In ceea ce priveste aspectul fizic de dupa haine, aici sta altfel treaba. DarkMuse nu prea se da in vant dupa tipi prea lucrati , ii gaseste prea preocupati de propria imagine si chiar indragostiti de ei insisi. Pas! Un baiat mai putin lucrat sau chiar deloc, genul skinny reuseste sa schiteze un zambet pe chipul lui DarkMuse. Prefera acest tip de baieti, ba chiar se simte ocrotita in bratele lui.

Pe DarkMuse o enerveaza baietii cu figura prea de dur sau prea de ratat. Vrea un chip expresiv si iesit din comun .

DarkMuse uraste pilozitatea excesiva , mai ales cea faciala. Nu suporta baietii cu mustata sau cioc. Cei cu cioc o fac sa se gandeasca la genul de tip pervers sau chiar gay. Iar daca are un fir, cat de mic neras , o poate duce cu gandul ca baiatul nu se ingrijeste destul si poate igiena lasa de dorit de asemenea.
Am ajuns la un alt punct al discutiei si anume psihicul baietilor.

Lui DarkMuse ii plac baietii care sunt sensibili , insa care nu arata asta decat cand trebuie, si mai ales, ofera sprijin in diverse probleme.
Daca DarkMuse vrea sa fie lasata in pace sau pur si simplu iti spune ca nu are chef de tine, prefera ca tu sa insisti , ii plac tipii insistenti, insa nu si atunci cand deja ti-a inchis telefonul de 3-4 ori. In concluzie, nu trebuie nici sa exagerezi.

DarkMuse vrea ca baiatul –aproape-perfect sa o inteleaga in diverse chestiuni, ca de exemplu carti, filme, documentare si sa nu simta ca vorbeste cu peretii. Isi doreste un baiat inteligent care e capabil sa inteleaga macar 70% din ce ii spune.

Pe DarkMuse o enerveaza la culme baietii care profita de simtul umorului. Fiind o fire mai serioasa, prefera 2-3 glume bune spuse la momentul oportun si nu se sa faca haz din orice prostie nesemnificativa. Ii place genul de baieti seriosi ,deci.

DarkMuse deduce ce fel de baiat esti si daca ai ticuri nervoase, si mai rau uraste rictusurile! Nu agreeaza baietii care par ca au “mancarici” misca tot timpul din maini sau degete sau care atunci cand dau mana cu ea , o au umeda. DarkMuse stie ca asta denota emotivitate si nu ii plac baietii prea emotivi. DarkMuse vrea langa ea un baiat puternic si totodata putin sensibil, dar nu prea mult, desigur.

Desi nu pare, DarkMuse este o persoana romantica, si vrea ca un baiat sa aiba momentele lui de romantism, sau macar sa nu strice momenul atunci cand tu ii zici “Ce frumoasa e luna!” iar el sa iti raspunda “Mi-e foame.”Sper ca ideea a fost prinsa.


DarkMuse vrea langa ea un baiat responsabil si matur. Nu ii plac baietii care se poarta ca niste copii de clasa a3-a. Vrea ceva responsabil si nu genul de tip care intarzie cate 2 ore iar atunci cand ii ceri o explicatie tace si sta cu capul in pamant. DarkMuse uraste pampalaii care nu se pot apara cu argumente logice sau se blocheaza efectiv. DarkMuse vrea un baiat cu personalitate si un caracter care sa nu lase de dorit, sa fie de invidiat.

DarkMuse vrea totusi un baiat care sa fie uneori posesiv si chiar gelos . Contrar, va crede ca nu iti pasa si va cauta in continuare ceva mai bun. DarkMuse vrea totusi libertate, ea niciodata nu va fi pe deplin imblanzita asa ca nu trebuie sa ii calci pe orgoliu. Daca poti sa fii si posesiv dar sa ii lasi o oarecare libertate lui DarkMuse atunci se va indragosti de tine.

DarkMuse uraste baietii zgarciti si egoisti. Poate DarkMuse poate parea materialista, dar nu este .Vrea doar sa stie cam cat valoreaza in ochii tai. Si daca ii faci crize pentru o portie de cartofi mari de la Mc sau ii spui ca s-a ingrasat o sa vezi stelute verzi si ultima imagine va fi pumnul ei in fata ta . Asa ca evita astfel de scene si “inarmeaza-te” cu bani cand sti ca iesi cu ea, daca ai norocul asta, bineinteles.DarkMuse nu isi va pierde timpul cu tine daca esti un tip fara pic de maniere.


DarkMuse considera baietii care canta la un instrument ori foarte interesanti ori niste loseri care nu au ce face cu viata lor. Daca esti intr-o trupa e posibil sa ai sanse cu DarkMuse, sau nu.

Alt hobby care il gaseste interesant DarkMuse este skateboardingul….sau rolele. Dar totodata gaseste tipul asta de baiat unul foarte superficial, asa ca mai bine ramanem la trupa.

Pe DarkMuse o fascineaza unii chitaristi sau basisti. Ca sa ii intri pe sub piele lui DarkMuse trebuie sa ai aceleasi gusturi muzicale.

Lui DarkMuse ii place Nirvana ,Metallica, Iron Maiden....dar si alte genuri .Daca iti place celtic rock-ul este perfect. DarkMuse adora aproape orice fel de metal dar asculta si muzica alternativa.


Ai grija cu DarkMuse, chiar daca intrunesti aceste caracteristici e posibil sa tot gaseasca la tine ceva in neregula, pentru ca DarkMuse este o perfectionista pana in maduva oaselor.

DarkMuse stie ca nu e perfecta, dar nu cumva sa ii spui asta in fata. Nu vrei sa ii ranesti mandria .

Cel mai important lucru, DarkMuse iubeste increderea si rabdarea. Daca vrei distractie de la viata si doar atat atunci nu ai ce cauta in ochii ei. DarkMuse se gandeste intotdeauna la viitor.


DarkMuse crede ca cine va intruni aceste caracteristici sau macar incearca din greu este un tip foarte okay si care il admira. Daca o iubesti pe DarkMuse vei face toate astea ...daca nu...DarkMuse nu vrea sa stie absolut nimic de tine si viata ta. :D

DarkMuse nu asculta parerile celorlalti, decat parerile ei si ale prietenilor adevarati!

Raluca Băceanu

Comentarii

New Sensations a spus…
frumos
parere frumoasa
orgoliu frumos
caracter frumos
imbracaminte frumoasa
incredere frumoasa
rabdare frumoasa
ratat frumos
basist frumos
sensibil frumos
posesiv frumos
frumos.
O Realitate Frumoasa.
O compunere Frumoasa.
O seara frumoasa!
felicitari >D<
Ioana Ionescu a spus…
da!!ink o data realizez cate avem in comun.Si Jo vrea cam aceleasi lucruri de la un baiat...mai putin pleata.:)):))))
te iubesc:X:X:
New Sensations a spus…
multzam >D<

si mie imi place nou tau profil :>

nu stiam k ai schimbat :>
Bobo a spus…
Si pana la urma cand lui "DarkMuse" i se va pune pata pe un tip nimic din toata acestea nu vor mai conta...
A.I.R a spus…
eh...aici ai dreptate.deja se intampla. dar uite ca soarta face ca tipul respectiv de baiat sa fie exact ca cel descris aici...:) ce ironie
Bobo a spus…
Atunci ar trebuii sa schimbi titlul si sa pui "what DarkMuse have from a guy" daca el te a inspirat sa faci asta si sa-l descrii intr-un mod indirect:P

Postări populare de pe acest blog

Cum să ai grijă de un pui de porumbel

Agonie şi extaz - păreri şi citate preferate

De ce fac maratoane Harry Potter când sunt tristă sau singură?