Hello :)




Observ cum timpul nu oboseasca sa tot treca pe langa mine intr-un ritm atat de alert. De ce nu poate pur si simplu sa mai stea si pe loc uneori?:-?? Realizez abia acum ca a sosit si vara mult asteptata de aproape toata lumea. Da! Chiar si eu am asteptat-o , nu stiu de ce. Poate ca tanjesc sa lenevesc cu orele sa ma bucur de o carte buna asa cum stiu eu cel mai bine. Chiar imi era dor de acele zile cand citeam de dimineata pana seara inconjurata cu cele mai bune carti si ciocolata evident :)).
“-Ce usor e sa o faci pe Ral fericita!:) “ Asta imi spun adesea cele mai apropiate persoane . E foarte usor sa ma faci fericita cu lucruri cu care marea majoritate a adolescentilor nu sunt familiarizati. Carti...dar in privinta ciocolatei cred ca sunt destul de familiarizati.
Sa nu va inchipuiti ca scriu pe un subiect anume, pur si simplu scriu de dragul de a scrie...nu am mai scris de ceva timp pe blog si “fanii” deja imi duc lipsa. Care fani? Eh...unul poate exista si imi frecventeaza si apreciaza cat de cat blogul..sau cel putin asa sper :D.
In momentul de fata insa sunt fericita , nu prea stiu nici eu cum reusesc sa ma bucur de niste lucruri atat de simple ca un cer albastru, ciripitul pasarilor, plimbarea de seara si stelele ce vegheaza parca asupra noastra eclipsate , evident, de luna .
Stiu ca aceasta stare se datoreza si cartilor recent citite –voi scrie in postul urmator un top, asta ,ca sa va pregatesc sufleteste :))- foarte interesante, captivante acel gen de carti care “dau dependenta”.
Contemplez....ma asteapta o vara lunga si antrenanta sper. Inca nu pot sa cred ca deja a trecut un an de liceu si ma bucur de experienta castigata , dar cel mai important prietenii alaturi de care voi mai petrece inca 3 ani minunati. Imi pare rau ca in ultimele zile nu am mai putut sta prea mult cu ei avand in vedere setea mea nepotolita pentu lectura. Oricum promit ca ma voi revansa –mai ales in tabara ,cacahuetelor:))
In rest, pentru vara am cateva planuri ca oricare om...relaxare, distractie, cateva carti, putina chitara...din fiecare cate putin.
Pana data viitoare, ce sa va mai transmit, cum deja scoala pare sa se fi terminat, va doresc o vacanta asa cum nu ati mai avut vreodata!


P.S Interpretati cum doriti ultima remarca>:) . Pe curand!

Raluca Băceanu

Comentarii

Unknown a spus…
hey, ral>:D<

tare postare. si extrem de adevarata. intr-adevar si pt mn timpul a trecut foarte repede si o data cu el si clasa a 9-a.
parca ieri era prima zi de scoala si...nici nu stiam ce ne asteapta.
dar timpul pe care l-am petrecut impreuna a fost extraordinar motiv pt care a si trecut asa de repede.
dar lasa ca ne asteapta inca 3 ani la fel de frumosi plus vacantele de care nu mai vorbesc;)) distractie scrie pe noi

hug , cacahueta mica ce esti >:D<
New Sensations a spus…
e adevarat ca in ultimul timp ai fost mai distanta si m-ai suparat cand mi-ai zis ca nu iti pasa de ceea ce fac eu cand vine vba de scoala da mrg. Am invatat sa nu ma mai doara :).Probabil vacanta pune ultima picatura de fericire cu amploare :D. Sper sa fie o vacanta la fel de frumoasa ca cealalta >:D<
A.I.R a spus…
la nervi multe se spun .
Sa invatam sa ne controlam...e foarte greu...dar si cand o faci..vei deveni un om mai complet in ochii celorlalti..

Toate vacantele sunt speciale...

Este adevarat...timpul trece si poate asta ma intristeaza...trece foarte repede...iar noi trebuie sa facem ceea ce vrem noi sa facem in timpul in care este...ca mai apoi..sa nu zicem.."puteam sa fac asta la timpu ala..si nu am facut..regret"..sa nu ajungem foarte des la asta...


te poop raluca...
f buna postarea...:*
Ioana Ionescu a spus…
E f tare postarea....Am vzt ca ai scris si de mn:)). sa avem cea mai frumoasa vara ever.Doar o petrecem impreuna
Luv u!!!

Postări populare de pe acest blog

Cum să ai grijă de un pui de porumbel

Agonie şi extaz - păreri şi citate preferate

De ce fac maratoane Harry Potter când sunt tristă sau singură?