Fire or ice?

Acum putin timp am realizat ca viata mea a luat o intorsatura destul de ciudata. Cine nu viseaza la o viata ca desprinsa din carti, la o viata de poveste idilica?
Da…recunosc ca si eu, desi mai degraba sunt o persoana rationala.Dar sa fim seriosi ,cine nu viseaza ca macar o singura data ,viata sa ii fie identica cu cea a unor personaje din unele carti ,preferate desigur.
Dar cand se intampla ca visele sa devina realitate ce se intampla?...Oare nu se adevereste zicala aceea “ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea indeplini”? Cu siguranta da.
Imi amintesc cum in urma cu ceva vreme citeam o carte, in care eroina se indragostea nebuneste de un vampir dar atunci cand acesta o va parasi va incepe sa aiba anumite sentimente fata de cel mai bun prieten al ei, care se dovedeste a fi varcolac. Ati recunoscut cartea asa ca nu cred ca mai este nevoie sa dezvolt prea mult. Vampirul insa se va intoarce si ea va trebui sa faca o alegere.
Fire and ice...Vampirul de care ea se indragostise este insa si prima ei mare dragoste si nu poate trai fara el.Dar de asemenea nu poate trai nici fara cel mai bun prieten al ei pentru ca la greu el a fost singurul alaturi de ea.
Pot spune ca acum si mie mi se intampla lucruri izbitor de asemanatoare. Prima persoana pentru care am simtit ceva foarte puternic nu stie asta, sau poate ca da. Satula sa ma incerc ,aproape am renuntat.
Cand totul parea ca se stinge, ca nu mai suport a aparut acel “bun prieten” care facea totul in asa fel incat sa ma simt bine, sa ma placa.
Am incercat sa il uit pe cel care mi-a sucit mintile la inceput...insa nu a mers.Desi acest nou prieten ar fi facut totul perfect pentru mine, nu era de ajuns.
Nu pot evita sa nu ii vad pe amandoi si acum trebuie sa fac o alegere.

Fire or ice?

Am ajuns acum la o alta dilema...daca inainte existenta mea era tulburata doar de “vampir” acum este tulburata de amandoi.

Totusi trebuie sa aleg…dar daca stiu deja sfarsitul cartii si vad cum totul se deruleaza ca in ea ar trebui sa aleg ce a ales si eroina?

Nu.Eu si sentimentele mele sunt reale nu o plasmuire a imaginatiei...
Voi ajunge insa oare sa traiesc cu gandul ca fac totul bine, ca am facut o alegere buna?...Nu se stie niciodata....DAR.. sa nu uitam in viata reala “Fire” can fight with an Eclipse...

Raluca Băceanu

Comentarii

New Sensations a spus…
nu stiu de ce am impresia ca eroina ta il va alege pe vampir...nu cred ca alegerea ta va fi la fel de "usoara" dar vampirul tau nu te merita... acum dilema e... "varcolacul ma merita? "

>:D< frumos scris >:D<
New Sensations a spus…
cred ca eu as alege varcolacul si nu din cauza k ii prefer dar in cazul tau (din punctul meu de vedere in orice caz) varcolacii sunt mai prietenosi si sunt capabili sa te impreseioneze intr-un mod frumos si placut :)
Ioana Ionescu a spus…
Stii si tu ca eu sunt cea mai potrivita sa-ti dau un sfat in privinta asta.
Desi crezi ca vampirul iti poate aduce fericirea, ca este "the one",este o iluzie.Iti creezi in minte o imagine a perfectiunii in care El este cel potrivit.
Dar sincer varcolacul este cel mai potrivit.De ce???
Vampiri care sa-ti "rock your world" mai gasesti dar BSF ca varcolacii...sunt fff rari.
Te iubesc:X
Unknown a spus…
esti interesanta.... oare care este realul motiv pentru care un vampir iti aduce intreaga admiratie... nu spun ca este o greseala ceea ce faci.... insa motivul poate fii.... dovedestemi ca motvul tau este unul serios... astept un e-mail....

Postări populare de pe acest blog

Cum să ai grijă de un pui de porumbel

Agonie şi extaz - păreri şi citate preferate

De ce fac maratoane Harry Potter când sunt tristă sau singură?