luni, 15 decembrie 2008

Stare ?!?

Ma gandesc...La ce? Nu stiu, ma gandesc pur si simplu.... Imi amintesc de un moment care pot spune ca nu m-a lasat indiferenta, ba chiar un moment important, pe care voi incerca sa il descriu,dar nu stiu daca voi si reusi.
Acum ceva timp, cam vreo 2 luni si , am simtit ,,ceva’’ . Multe persoane nu vor simti vreodata asta. Deja incepe sa devina interesant,nu ?
Cum spuneam, acel ,,ceva’’ a fost o stare, una foarte ciudata. Poti sa iti imaginezi un sentiment puternic de bucurie amestecat cu o mistuitoare frica? Rezulta o emotie extrem de puternica , o emotie pe care nu o mai simtisem in viata mea. Si acum ma mai intreb daca as mai vrea sa simt acel lucru, pentru ca pur si simplu, simti cum patrunzi intr-un abis misterios, de unde nu mai ai scapare. Totul se intampla pentru o fractiune de secunda dar care tie ti se pare ca ar dura o vesnicie. E un sentiment placut de infricosator, pentru ca imbina sentimente-dupa unele persoane-chiar contradictorii: bucuria cu teama, poate chiar nerabdarea cu asteptarea. Te-ai speriat? Nu, acum cu siguranta vrei sa stii despre ce e vorba, asta daca nu cumva ti-ai dat deja seama :)
Simt asta acum, poate mai puternic de la inceput, fiindca parca ar fii alimentat de ...faptul ca....
Gata, cred ca este de ajuns, deja nu mai am cuvinte( se observa asta deja :)) ).Iti dai seama ca am ajuns la final: acest sentiment, aceasta stare .....se numeste....... .


Chiar credeai ca o sa iti spun? Inseamna ca nu ma cunosti. Oricum sunt sigura ca stii despre ce vorbesc. In concluzie, cum se numeste?...

Raluca Băceanu

4 comentarii:

theUNKNOWNsoldier spunea...

ai dreptate multe persoane nu vor putea sa simta vreodate ce ai simtit tu pentru prima oara acum ceva timp.
si din cauza asta sper ca realizezi cat de norocoasa esti.NU?
SUNT SIGURA CA TI_AI DAT DEJA SEAMA DE ASTA!
tine-o tot asa si sa citim cat mai multe posturi creative si sincere, din suflet(ca si pana acum);)

Grace spunea...

Stiam ca nu ai sa zici ... stiam ca ma vei lasa pe mine... un simplu cititor... sa deduc... parca as vrea sa tin si eu in suspans raspunsul desi IL stiu cu siguranta... AS vrea sa-l simt cu adevarat si eu ... ca sa te citez "Multe persoane nu vor simti vreodata asta."felul in care ai descris ceea ce ai simtit tu imi atrage interese de a cunoaste acest Sentiment 8->. Totusi nu ma pot contrazike :)):P ca mi se pare destul de aiurea sa simti asa ceva:P Dar nu sunt de piatra... numai ca nu simt sa fiu asa... nu stiu... "visatoare" Prefer sa fiu asa cum sunt si sa nu ma mint zicand ca azi intr-adevar m-am I.........T Oricum imi dau seama ca aceste cuvinte tu chiar le-ai trait si in continuare le dezvolti cu alte momente... :P

anakin spunea...

clisee adolescentine.Bineinteles ca se intelege din primele 2-3 randuri despre ce e vorba..Previzibil

Jo spunea...

"clisee adolescentine??"
I don't think so...
"Previzibil???"
Se vede ca nu te cunoaste..
te iubesc:X

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Moon Phase